Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MMORPBG - BROWSER GAME képes leírás - Ingyen Massively Multiplayer Online Game.tlap.hu
részletek »

MMORPBG - BROWSER GAME - Ingyen Massively Multiplayer Online Game.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mmog.tlap.hu » MMORPBG - BROWSER GAME
Keresés
Találatok száma - 14 db
Vallheroes

Vallheroes

Szeretnél szörnyekkel vagy más játékosokkal harcolni? Saját szörnyeidet idomítani, harcba küldeni, és hasdsereget készíteni belőlük? Esetleg kereskedni? Karaktered képességeit fejleszteni, legyen az varázsló, harcos vagy kézműves. Vagy netalán lopni, rabolni? Saját klánt szeretnél amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak? Akkor itt a helyed hogy összemérd tudásodat a többi játékossal a Vallheroes ingyenes kalandjátékában.

Stratégiai játékok

Stratégiai játékok

ONLINE STRATÉGIAI JÁTÉK. A Kingdoms stratégiai játék ingyenes játszható. Csak egy böngészőre és internet kapcsolatra van szükséged a stratégiai játékhoz. Ha vonzanak az online fantasy játékok és az online stratégiai játékok mindenképp ki kell próbálnod. Itt olyat kapsz hogy elájulsz. Egy kiválló RTS RPG vár rádVálj Uralkodóvá! Játssz Ingyen MOST! Ha vonzana

Neveldék

Neveldék

A Nevelde Központ ingyenes magyar nyelvű neveldék központi oldala! Szerep játék, kalandjáték, stratégia nevelde, állat nevelde, egyéb neveldék. Az összes minőségi nevelde megtalálható képekkel, leírásokkal, tippekkel, trükkökkel...stb

Nevelde Fun

Nevelde Fun

A nevelde vagy virtuális nevelde egy olyan speciális weboldal melynek kialakításának köszönhetően leginkább egy tamagochi szerű; játékhoz hasonlítható. Milyen neveldék vannak? Állat neveldék, szerepjátékok, stratégiai játékok stb.

Online szerepjáték

Online szerepjáték

Ingyenes online szerepjáték. Egy fantasy kalandjáték ingyen. Játssz ingyen ezzel a kiváló RPG-vel. Kalandozz , légy a legnagyobb hős. Mágus vagy sámán? Harcos és Sárkány ? A kaland előtted áll. Ha lekötnek az online szerepjátékok ezt a böngészős játékot mindenképp próbáld ki.

Kalandok Földje

Kalandok Földje

Magyar beholderes online böngészős szerepjáték

Online fantasy játék

Online fantasy játék

Ingyenes magyar fejlesztésű online böngészős szerepjáték. Magyar fejlesztésű Böngészős fantázia világban játszódó játék A Végzetúrban egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük. A játék során az IQ-dat is próbára tesszük kvízkérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak! A játékból nem lehet kiesni, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat. A játék nyitott végű, folyamatos újdonságokkal, fejlesztésekkel lepjük meg a játékosokat. Nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz játszani, a lemaradást behozhatod.

Tanoth

Tanoth

Az izgalmas böngészős-játék

Katsuro

Katsuro

Szamurájos böngészős online szerepjáték ingyengyen

Hirdetés
DarkPirates

DarkPirates

DarkPirates, űrkalózos böngészős online játék

Gladiatus

Gladiatus

gladiatus - gladiátoros online szerepjáték

KnightFight

KnightFight

Lovagos böngészős szerepjáték online

Bitefight

Bitefight

Bitefight, vérfarkasok és vámpírok harca

Tuti menü