Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás - Ingyen Massively Multiplayer Online Game.tlap.hu
részletek »

Cikkek - Ingyen Massively Multiplayer Online Game.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mmog.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 8 db
MMORPG története

MMORPG története

Az MMORPG története. A többszereplős online játékok kialakuása és fejlődése. Az MMORPG pszichológiája, gazdasága. Avagy a Neverwinter Nights-tól a World of Warcraft-ig :). Az MMORPG története egészen az 1970-es évek végéig nyúlik vissza. Ekkor még csak egyszerűbb többfelhasználós játékok jelentek meg, ezeket tekinthetjük az MMORPG elődeinek. Olvass utánna bővebben ;)

MMORPG

MMORPG

MMORPG online játékok. Többszemélyes online szerepjátékok. Az MMORPG játékok bemutatása, ismertetése. Ismerd meg, hogy mi is az az MMORPG mit jelent, honnan ered. Massively Multiplayer Online Role-Playing Game ismertetése ;)

MMOG

MMOG

Mi is az MMOG ? Az MMOG azaz a Massivly Multiplayer Online Game olyan számítógépes játék amit kizárólag interneten keresztül azaz online lehet játszani, multiplayer módban azaz többjátékos módban. Az MMOCenter ebben a cikkben leírja részletesen az MMOG játékok működését és fajtáit.Ha többet szeretnél megtudni az MMOG játékokról mindenkép olvasd el ezt a hasznos és tartalmas cikket az online játékok ezen formájáról. Hasznos időtöltést !

Legfrissebb béta kulcsok (angol)

Legfrissebb béta kulcsok (angol)

Betakey.info egy angol nyelvű blog, amely azért jött létre, hogy a frissen közzétett béta kulcsok ('beta keys') minél több hard-core játékoshoz eljussanak.Ha nagy játékos vagy, és te is rojtosra rágtad a körmöd, hogy mikor jön már ki a Starcraft 2 betája, ne habozz, hanem látogasd meg oldalunkat.

Metin2

Metin2

A nevelde vagy virtuális nevelde egy olyan speciális weboldal melynek kialakításának köszönhetően leginkább egy tamagochi szerű játékhoz hasonlítható. Milyen neveldék vannak? Állat neveldék, szerepjátékok, stratégiai játékok stb. Tudj meg többet a neveldékről

Gates of Andaron

Gates of Andaron

A Gates of Andaron (GoA) külföldön 4Story néven futó ingyenes online játék, MMORPG! A játék, amit bárki ingyen használhat vagy letölthet. Az MMOGame külföldön már nagyon népszerű. Magyarul Gates of andaron néven elérhető

4Story

4Story

A 4Story avagy wow ingyen! A 4story egy ingyen letölthető online játék. Ez az ingyenes MMORPGame egyelőre még nem érhető el magyar nyelven, de reméljük egyszer majd magyarul is kipróbálhatjuk. A Zemi által gyártott játék nagy népszerűségnek örvend külföldön. Idővel magyarországon is egyre kedveltebbé vállik

Michael Jakson emlékére

Michael Jakson emlékére

Michael Jackson emlékére a Nevelde Központ a következő cikkel kívánja kinyilvánitani részvétét. Ne úgy emlékezzünk Michael Jacksonra mint egy pop sztárra aki meghalt, hanem mint : Michael Jackson a Pop királya aki sok mindent adott a világnak.

Tuti menü